Ben je nieuwsgierig naar het gezicht achter de draagmijlpaalkaarten? Over ongeveer 300 woorden ben je iets wijzer.

Ken je van die moeders die alleen over hun kinderen kunnen praten? Hartstikke schuldig! Ik ben trots en wil dat delen. Dat doe ik dan ook en vol plezier blog ik over mij en mijn gezin. Mij is Mary-Lou, 35 jaar en het gezin telt 4 andere zielen. Mila (5) Bas (2,5) en Sem (1) completeren ons. De andere helft van ons is Benjamin. Met hem ben ik eeuwig verloofd.

Op die ene bijzonder gewone mamablog tussen al die anderen is het idee voor mijn eigen draagmijlpaalkaarten geboren. Nu is mijn liefdevolle chaos uitgebreid met nog een oogappeltje; DraagKaart. Het dragen van mijn kinderen vind ik, naast enorm handig, erg fijn. Troosten, er voor ze zijn en daarnaast de handen vrij voor al het andere dat ik moet en wil. Ideaal! Die twee interesses heb ik gebundeld en daaruit zijn de kaarten ontstaan.

Je zult vast herkennen dat ze zo ontzettend hard groeien. Voor je het weet ben je die ene grappige zin vergeten. Met mijlpaalkaarten kun je alle grote mijlpalen, “hij loopt!”, bijhouden. Maar… ook die kleine dagelijkse dingetjes zoals hilarische versprekingen. Mijn dochter zei altijd kappetjes in plaats van pakketjes. Heel flauw, maar die hebben we er in gehouden. Er zijn mijlpaalkaarten in allerlei thema’s te vinden, maar je draagmijlpalen dan? Die wil je toch ook delen, koesteren en onthouden? Ik ben er trots op dat ik je met DraagKaart die mogelijkheid kan bieden. 

Van dit bijzondere product word ik blij. Het tovert een lach op mijn gezicht en van elke bestelling doet mijn hart een vreugdedansje. Omdat dat een teken is dat niet alleen ik, maar ook iemand anders er blij van wordt. Dat is zo gaaf!

Ik ben Mary-Lou, aangenaam! Mag ik jou blij maken?