Dat ik enthousiast en vol lof ben over mijn eigen product, mag geen verrassing zijn. DraagKaart is een gekoesterde wens dat mocht uitkomen. Het nadenken over de teksten, illustraties keuren, het uitzoeken van een degelijke drukker; het hele proces van idee naar product was mooi, intensief en zou ik zo over willen doen. Met een ander product dan. Want er zijn meer ideeën, wensen en dromen. Maar dat is meer iets voor de langere termijn. Voor nu wil ik mijn eigen draagmijlpalen met je delen, ideeën geven over hoe je DraagKaart kunt gebruiken en de ervaringen van andere gebruikers met je delen.  De komende tijd zullen er daarom bijvoorbeeld een reeks van reviews geplaatst worden van gebruikers van DraagKaart. Ik trap af met Adrianne:

Door Adrianne | In een oproep in een facebook groep over de liefde voor dragen zocht Mary-Lou een aantal mama’s die voor haar de draagkaarten wouden testen. En of ik dat wou! Na de reactie hier op volgde al snel de kaarten die ik al gretig in ontvangst nam.

Liefdevolle illustraties

Mijn eerste indruk: prachtige, zachte en liefdevolle illustraties versieren de verschillende thema’s op de kaarten. Mijn vormgevers-hartje gaat er sneller door kloppen! 22 kaarten met elk een eigen tekst om die dierbare momenten mee vast te leggen.

Lees ook: Negen maanden in de buik | negen maanden op de buik

review draagkaart

Review DraagKaart

In gebruik: door de grote diversiteit aan momenten krijg je, naast het vastleggen van deze momenten, het gevoel uitgedaagd te worden in creativiteit en nieuwe knopen. Zo was één van de kaarten getuige van onze allereerste ruck, en zorgde een andere kaart voor het zo-mooi-mogenlijk opvouwen van mijn doeken om een zogenoemde stashshot te nemen.

Kwaliteit DraagKaart is subliem

Conclusie: Het aantal kaarten die je krijgt zijn er zo veel, dat je er erg lang plezier van kan hebben. De kwaliteit van de kaarten is subliem- ze zijn mooi bedrukt op dik papier, waardoor je ze net zo goed kunt ophangen of inlijsten, samen met een dierbare foto. Ik word er blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: