Mijlpalen; ik hou van ze. De meeste dan he. Het eerste lachje is natuurlijk een pak leuker dan waterpokken bijvoorbeeld. Sem was 30 oktober 2017 precies 9 maanden. Deze datum stond al een tijd groots aangegeven in mijn agenda. Waarom ik negen maanden dan zo bijzonder vind?

Negen maanden in de buik…

Negen maanden heeft hij in mijn buik mogen zitten. Ik heb me tijdens de zwangerschap vaak afgevraagd hoe hij er uit zou zien. Hoe zijn stem later ging klinken en of hij het goed ging vinden met zijn broer en zus. Maar bovenal heeft hij mogen groeien. Groeien tot een voldragen en gezonde baby. Vanuit een klompje cellen naar de baby die hij tijdens de bevalling was.

 

… Negen maanden op de buik

En nu is dat moment, die bevalling, ook alweer negen maanden geleden. Ik mag dagelijks genieten van zijn meestal vrolijk bekkie. Het ontzwangeren zou achter de rug moeten zijn, maar bovenal is de cirkel rond. Dat vind ik een mooi iets om bij stil te staan. En daarom kon een DraagKaart voor deze speciale mijlpaal niet ontbreken. In de buik en ook de afgelopen maanden werd hij flink gedragen. Figuurlijk op handen gedragen door zijn broer en zus, op de arm bij papa, in mijn armen en op de buik. ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: